Nieuws

Introductie van hydraulisch scharnier
Tijd vrijgeven: 2023-01-31 18:07:21  Hits: 9

hydraulisch scharnier, ook bekend als demping scharnier, is een soort scharnier. Dit soort scharnier wordt voornamelijk gebruikt voor de deuraansluiting van kasten, boekenkasten, vloerkasten, tv -kasten, kasten, wijnkasten, opbergkasten en andere meubels. De grootste functie is:

1. Goede veiligheid:niet gemakkelijk om mensen te knijpen en pijn te doen

2. De deur sluit zachtjes: het scharnier maakt gebruik van de dempingseigenschappen van vloeistof, en het vertrouwt op een merk-new -technologie om zich aan te passen aan de slotnelheid van de deur. De deur sluit langzaam op zichzelf bij 60 ° om de impactkracht te verminderen en een comfortabel effect te vormen bij het sluiten. Zelfs als u kracht gebruikt om de deur te sluiten, zal deze zachtjes sluiten, waardoor perfecte beweging en stilte wordt gewaarborgd.

3. Lang leven: het aantal openen en sluiten kan meer dan 50.000 keer bereiken, en het kan destructieve druk weerstaan ​​zonder lucht te verliezen of olie te lekken. Zelfs als het lange tijd wordt gebruikt, hoeft hetniet te worden gehandhaafd.

it is de beste keuze als u de warme en comfortabele sfeer thuis wilt voorkomen dat u wordt gebroken! Nadat ze merken datna het gebruik ervan veel consumenten zeggen dat de hydraulische functie snel zal verdwijnen. De prijs van het kussenhydraulische scharnier is meerdere keren duurder. Het duurde minder dan een paar maanden om het te gebruiken en het isniet anders dan gewone scharnieren. , Het is zeer treurig. Het is zelfsniet zo dat hydraulische scharnieren slecht zijn, maar dat er te veel inferieure producten op de markt zijn. Hier zal ik u een paar manieren leren om inferieure producten te identificeren.

1. Het uiterlijk, de producten die door volwassen vakmanschap worden geproduceerd, zullen meer aandacht besteden aan het uiterlijk, en de lijnen en oppervlakken zullen beter worden behandeld. Met uitzondering van algemene krassen, zijn er geen diepe graven. Dit zijn technische voordelen van krachtige fabrikanten.

2. Schroeven: Over het algemeen wordt het scharnier geleverd met twee schroeven. Gebruik een schroevendraaier om de bovenste en onderste afstelschroeven drie tot vier keer met een beetje sterkte aan te passen en verwijder vervolgens de schroeven om te zien of de tanden van de scharnierarm beschadigd zijn, omdat de scharnierarm van ijzer is. Het gevormde product isniet zo moeilijk als de schroef en het is gemakkelijk te dragen. Als de precisieniet voldoende is tijdens het tikken van de fabriek, is het gemakkelijk om te glijden of kan hetniet worden genaaid. De schroeven voor de voor- en achterkant worden ook zo getest.

3. Anti

rust, het anti -nul vermogen kan worden gezien door de zoutspraytest. Over het algemeen verschijnt roest zeldenna 48 uur.

-4. De snelheid van het sluiten van de deur is uniform. Let goed op de vraag of het bufferhydraulische scharnier opent en sluit. Als er een vreemd geluid is of het snelheidsverschil te groot is, let dan op de verschillende selectie van hydraulische cilinders.-

voorgaand: No

volgende: China optimaliseert Covid -reactie